Teamfoto JC Installatietechniek
Verwarmingswerkzaamheden Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Verwarmingswerkzaamheden Zaandam

Voor verwarmingswerk moet je bij gespecialiseerde loodgieters zijn, niet bij iedereen. Dit betekent dat het niet mogelijk is voor een loodgieter om alle klussen aan de verwarming uit te voeren. Bij JC Installatietechniek kunt u altijd rekenen op de beste en meest uitgebreide service!

Heeft u een klus aan de radiatoren en verwarmingselementen in Zaandam? Schakel dan de experts van JC Installatietechniek in. Wanneer het aankomt op het plaatsen of weghalen, repareren en afkoppelen van radiatoren en verwarmingselementen kunt u altijd vertrouwen op de expertise van JC Installatietechniek. Heeft u een klus waarbij u wat hulp kunt gebruiken? JC Installatietechniek staat voor u klaar.

Verwarming laten aansluiten door een monteur
De monteurs van JC Installatietechniek helpen u graag verder met uw verwarming.

Centrale- en vloerverwarming

Helaas hebben wij niet de benodigde expertise om u te helpen bij storingen en installatie van uw centrale verwarming en vloerverwarming. Dit geldt eveneens voor klussen aan warmtepompen, boilers en geisers. Wij hebben waardevolle verbindingen opgebouwd met gespecialiseerde vakmensen die hierin hun expertise hebben.

Bent u dus op zoek naar iemand die uw verwarmingsklus op zich kan nemen? Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen! Bel ons op 0800-5663443 en wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de geschikte CV monteur.

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1714

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA