Teamfoto JC Installatietechniek
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Gasleiding aanleggen in Zaandam

Als de bestaande gasleiding verouderd is kun je deze laten vervangen en opnieuw laten aanleggen. Oude gasleidingen verhogen het risico op gaslekkages. Het vervangen is een precieze klus en moet goed gebeuren. Hiervoor is het aan te raden om de hulp van een loodgieter in te schakelen. 

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1714

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gasleiding aanleggen?

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA